19 Eylül 2013 Perşembe

Son Proje: Billy Bat (Uzun Bir Süre İçin)

Selam Kusanagi okuyucuları, yıllar önce bu grubu kurduğumuzda insanlara manga ulaştırmayı amaç edinmiştik ve ilk kapandığımız zamana kadar da her türlü zorluğa rağmen bu gayemizi devam ettirmiştik. Geçen yaz sonu tekrar toplandığımızda ise her zamanki kalitemizi katlayarak ve bir çok seriyi türkçe'ye katarak (Tabii ki artık bizimle özdeşleşmiş naruto, bleach vs. serilerin yanında) manga dünyasına fazlasıyla katkı yaptığımızı düşünüyorum. Fakat üzülerek söylemek istiyorum ki, Kusanagi manga çeviri işine uzun bir ara veriyor. Sebebi; Jlesar'ın ÖSS sınavına girecek olmasından dolayı editörlüğü askıya alması ile 2 kişi kaldığımız bu yolda, Rainman de bu hafta mangastream'e editör olarak katıldı. Ve benim yoğun işlerim dolayısıyla fazla edit yapamıyor oluşum Kusanagi'yi bu noktaya getirdi. Bu yüzden şu an tek yarım kalmış mangamız olan Billy Bat'i de güncele getirdikden sonra uzun bir süre manga çevirmeyeceğiz. Bütün okuyularımıza duyurulur, kalitemizi arttırmak uğruna yaptığınız bütün eleştiriler için teşekkür ederiz (Taşlayanlara da teşekkürler, siz olmasanız bu kadar ilerleyemezdik)

Özet: Rainman mangastream'e katıldığından dolayı yeterli iş gücü kalmadı bu yüzden uzun bir süre manga çevirmeyeceğiz, sadece Billy Bat'i güncele getireceğiz.

Billy Bat 7. Cilt eklenmiştir.

8 yorum:

  1. Torikoya editör olurum düşünürsen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seneye yaza kadar faaliyet vereceğimizi sanmıyorum. Teşekkürler yine de.

      Sil
  2. Bütün yaptığınız işler için özellikle de Billy Bat için çok sağolun. Umarım seneye kaldığınız yerden devam edersiniz.

    YanıtlaSil
  3. Neyse sağlık olsun.Sonucta hayatınız, kimse sizi zorlayamaz.Zaten hayatınızdan bunlara vakit ayırmanız bile büyük incelik.Ama Kingdom'a içim yandı.İnşALLAH alan olur yhaw.Ben alamam çünkü ne çeviri nede edit elimden gelir+ Ygs-Lys var önümde -İmkansız :)(Ama az çok ceviride iyiyimdir :)

    YanıtlaSil
  4. Üzüldüm açıkcası.Takip ettiğim sitelerden biriydiniz.Umarım kısa sürede geri dönersiniz.

    Hayatta başarılar.

    YanıtlaSil
  5. geçen ubel blatt a başlamıştım vay anasını adamlar fena seri yapmış dedim sizde çevirmişiniz. neyse ubel blatt 12 sayı beklicez artık. şunu söyleyebilirim one piece i en iyi çeviren mangaframe dir ama genele baktığın zaman sizin gibi disiplinli çalışan yok ve iyi tabi. türk manga dünyası için büyük boşluk. bayadır one piece ide buradan takip ediyordum ama artık mangaframe ye geçecez.

    YanıtlaSil
  6. Torikoyu Çeviren Olursa Editlerim gününde
    skypea raidcall eklerim çeviren olursa

    YanıtlaSil
  7. umarim sahalara cabucak donersiniz
    bu arada rainman'a tebrikler HSDK almis eline :)

    YanıtlaSil